Apollo Rabattkod

www.apollo.se

Alla aktuella erbjudanden och kampanjer på resor hos Apollo
Publicerad för 5 dagar sen  
Apollos barnpriser från 998 kr. Res billigt med barn till utvalda resmål och hotell med förmånliga barnpriser
Publicerad för 7 dagar sen  
Alla resor med extra förmånliga barnpriser hos Apollo
Veckans klipp hos Apollo med ett kraftigt rabatterat pris på utvalda favorithotell.
Sista minuten-resor från Stockholm, Göteborg, Malmö & Köpenhamn m.fl.
250 kr rabatt per person på resor till Lanzarote hos Apollo. Boka senast den 23 december.
Boka träningsresa eller träningsläger hos Apollo som har Sveriges största utbud av träningshotell.

Missa inga rabattkoder till Apollo, gå med i vårt nyhetsbrev!

Mer om Apollo

Apollo är en av Sveriges ledande researrangörer som erbjuder ett stort utbud av resor med destinationer världen över, med avgångar från 3 av våra större svenska städer. Utöver själva resmålet kan Apollo även erbjuda en rad kombinationspaket och tilläggstjänster, allt för att göra kundens upplevelse så smidig och problemfri som möjligt. Dessutom kan man använda sig av en Apollo rabattkod, där man kan spara in mycket pengar.

Apollo bildades 1986 av två grekiska män vid namn Fotios och Georgios. De 10 första åren sålde man enbart resor till ett fåtal destinationer i Grekland. När man väl började expandera och se sig om över landsgränsen, växte företaget i en rasande fart. Idag står Apollo inför ett stundande 30-årsjubeleum och är bland de världsledande inom branschen.

För att göra det mesta av varje resa för Apollos nöjda resenärer erbjuds även en rad tillval för kundens bekvämlighet. Några exempel på dessa tillval är bland annat en förberedd hyrbil på plats när man kommer fram till sin destination, av- och ombokningsskydd, planerade utflykter under resan och förhandsbokning av taxfreeprodukter. Apollos reseguider delar dessutom gladeligen med sig av sina favoritställen till just ditt resmål. Det kan vara allt ifrån kända, lokala sevärdheter, till undangömda och oförstörda pärlor. Till exempel turistfattiga badstränder eller den perfekta familjerestaurangen.

Apollos priser är pressade redan från början, för att kunna möjliggöra prisvärda resor. Även rabatter erbjuds med jämna mellanrum på Apollo.se, men man finner även ofta aktuella rabattkoder hos Apollo hos oss. Det ultimata är att kunna kombinera en Apollo rabattkod med ett aktuellt erbjudande i någon av de pågående kampanjer man hittar på Apollo.se, vilket kan innebära en stor skillnad på det slutliga priset för kunden.

När man talar om Apollo tänker man ofta på solresor, men i själva verket har Apollo så mycket mer än så att erbjuda. Det finns en restyp för alla. Exempelvis kan man boka kryssningar av olika slag, anordna en konferensresa för jobbet, båtluffa i Grekland eller spontanboka en romantisk weekendresa. Man kan även boka stora kombinationspaket där allt ingår, eller boka enbart flyg eller enbart hotell. Några av Apollos mest populära resmål är New York, Rhodos, Lanzarote, London och Dominikanska Republiken, för att nämna några.

Hur använder jag min Apollo rabattkod/kampanjkod?

För att lägga till en rabattkod hos Apollo behöver du först hitta den resa du är intresserad av och som innefattas av rabatten. När du gjort detta kommer du i tur och ordning att få göra vissa val vad gäller flyg och tillval till din bokning. När detta är genomfört kommer du till fliken Uppgifter i bokningsförfarandet. Längst ner på denna sida, under rubriken Kampanj, hittar du fältet avsett för kampanjkoder. Fyll i din rabattkod där och klicka dig vidare i din bokning, eventuell rabatt kommer nu dras av från totalsumman för din resa.

Använda en rabattkod hos Apollo

Butiker liknande Apollo